Opbroek Noord - Kavels

Rijssen-Holten - Rijssen
Toekomstig aanbod

€ 255.000,- tot € 283.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
466 - 515m2

Over dit project

3 VRIJE BOUWKAVELS

De koopsom ‘vanaf’ is vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen inclusief 21% btw en overdrachtskosten (notaris en kadaster). Voorwaarden inschrijving, eventuele bieding en wijze van toewijzing zijn vermeld op deze prijslijst en/of het inschrijfformulier.

Andere kosten zoals bouwkosten, terreininrichting, honoraria architect en overige adviseurs, leges bouwvergunningen, eenmalige aansluitkosten van water, elektra, riolering, glasvezel/cai en kosten in verband met de eventuele financiering (afsluitprovisie voor een hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypotheekakte en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht) van de woning/kavel zijn niet in de koopsom inbegrepen. Afvoer van eventueel overtollige vrijkomende grond is voor rekening koper evenals het risico op diep(ere) aanleg vanwege de bodemgesteldheid. Over-/ondermaat van de kavel is niet verrekenbaar. Van toepassing zijn het vigerende bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en inrichtingseisen van de gemeente Rijssen-Holten, te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Alleen inwoners van de kern Rijssen, voormalige inwoners van de kern Rijssen die ergens anders wonen in verband met studie en/of personen die in de kern Rijssen werken komen in aanmerking (“sociaal of economisch gebondenheid”). Degene die een kavel krijgt toegewezen moet deze zelf aankopen (of samen met een partner) en de op de kavel te bouwen woning zelf gaan bewonen (of samen met partner), dus een “zelfbewoningsplicht”.

Prijzen vast tot 15 december 2022. De levering en betaling van de kavel vindt uiterlijk op de genoemde datum plaats.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Opbroek Noord - Kavels
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 255.000,- tot € 283.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Rijssen-Holten.

Aanmelden